Regeling van de maand – Sam& voor alle kinderen

Elke maand lichten wij een nieuwe regeling uit. Op deze pagina vind je dan uitgebreide informatie over deze regeling, inclusief het doel, wie aan kan vragen, de criteria, de deadline en het budget. Deze maand is dit Sam& voor alle kinderen

De regeling van de maand

Schoolspullen, sporten, muziek- en zwemles, een verjaardag vieren of een uitje. Het lijkt normaal voor alle kinderen in Nederland, maar niet elke ouder kan het betalen. Ben je een ouder met weinig geld of ken je een kind dat opgroeit in deze situatie? Start dan een aanvraag! Sam& zorgt ervoor dat de aanvraag bij de juiste organisatie terechtkomt.

Doel

Sam& Voor Alle Kinderen biedt de mogelijkheden om een aanvraag te doen voor kinderen van gezinnen die minder te besteden hebben, zodat alle kinderen krijgen wat zij nodig hebben. Je kunt meerdere dingen en meerdere kinderen tegelijk aanvragen. Sam& handelt de aanvraag niet zelf af, maar zorgt ervoor dat het bij de juiste organisatie terecht komt.

Wie kan de regeling van de maand aanvragen?

Ouders, verzorgers of kennissen van benodigde kinderen kunnen een aanvraag doen. Ook intermediairs kunnen aanvragen, zoals leerkrachten, medewerkers van wijkteams of sportcoaches.

Criteria van de regeling

  • Je kunt meerdere dingen tegelijk aanvragen.
  • Zijn er meer kinderen in het gezin? Je kunt voor alle kinderen een aanvraag doen.
  • Sam& zorgt ervoor dat je aanvraag bij de juiste organisatie terecht komt (zij handelen de aanvraag niet zelf af).
  • Vul de postcode van het kind in om verder te gaan.

Budget: Het gaat om materiële steun

Deadline:
jaar rond

Zoek je fondsen en donaties voor jouw cliënt?

De Fondsendatabase Armoede is hét hulpmiddel voor hulpverleners in het sociaal domein! Wil jij je cliënten beter helpen en ben je op zoek naar individuele fondsen en donaties voor mensen in armoede en kwetsbare situaties? Het lidmaatschap op de database geeft je toegang tot 600+ actuele regelingen die financiële steun of hulp in natura bieden voor individuele cliënten. Zo kun je altijd snel en handig zoeken naar een passende regeling voor jouw cliënt. Daarnaast ontvang je de nieuwsbrief met daarin het laatste fondsennieuws en uitgelichte thema’s. Lees hier meer over het lidmaatschap >>

Word lid voor € 47 per jaar

Heb je vragen? Neem dan contact op met ons.